A l’Alt Empordà, com al Priorat, també hi ha un poble anomenat Siurana. Aquest poble ha estat sempre lligat a l’estany amb el qual compartia nom, una gran bassa d’aigua que es va dessecar a mitjans del segle xix i va ser convertida en conreus.
Lloguer vacances Siurana

Però encara avui, en temps de pluges, quan els torrents i els canals de rec no poden xuclar tota l’aigua que els núvols han deixat caure, l’estany i els estanyols es tornen a inundar i Siurana recupera el seu aspecte humit i vigorós. Passeja per aquesta plana i el paisatge fèrtil, ressegueix l’antic camí ral i visita les restes del castell i l’església de Santa Coloma que s’enlairen en el punt més elevat de Siurana.

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a Siurana, .

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a Siurana com apartaments de vacances a Siurana a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top