S’Agaró, una de les localitats de Castell d'Aro, és una joia arquitectònica arran de mar. Una de les zones mítiques i més exclusives de la Costa Brava.
Lloguer vacances S'Agaró Costa Brava

A principis del segle xx l’arquitecte noucentista Rafel Masó va rebre un encàrrec molt particular per part de l’industrial gironí Josep Ensesa i Pujades: una urbanització elitista amb un marcat estil noucentista. Més d’un segle després S’Agaró continua sent un tresor del Mediterrani. La Senya Blanca, l’Hostal de la Gavina, Domus Nostrum... cada casa forma part d’un conjunt arquitectònic indivisible declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Si passeges pel camí de ronda que el travessa i pares atenció als detalls, estaràs del tot d'acord amb aquest reconeixement.

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a S'Agaró, Costa Brava.

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a S'Agaró com apartaments de vacances a S'Agaró a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Apartaments i cases de vacances a S'Agaró

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top