Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - - - - -
- - 15 - - - 19
20 - - - - - -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - 8 9
10 11 - - - 15 -
- - - - - - 23
24 25 26 27 28 29 -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - - 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 - -
- - - - 26 27 28
29 30 31

Descripció

Viu la combinació perfecta de confort i comoditat al nostre apartament turístic, situat a poca distància de la vibrant Plaça de Catalunya a Girona. Benvingut al nostre acollidor apartament Estudi, situat al primer pis d'un edifici amb encant. Tingues en compte que no hi ha ascensor.
Dins del nostre apartament estudi, trobaràs tot el que necessitis per a una estada còmoda. Les formes de dormir són flexibles, amb un llit doble que es pot separar fàcilment en dos llits individuals, assegurant una nit de son reparadora per a tots els hostes. El bany privat inclou lavabo, lavabo i dutxa refrescant.
La cuina totalment equipada ofereix tot el necessari. Tant si prefereixes preparar un esmorzar ràpid com preparar un àpat complet, trobaràs les eines necessàries al teu abast.
Entenem la importància de mantenir-se connectat, per això oferim accés a Internet ràpid i fiable a tot l'apartament.
El clima càlid de Girona es pot gestionar fàcilment amb l'aire condicionat que disposa el nostre apartament. Batre la calor i crear un oasi refrescant per relaxar-se després d'un llarg dia de visites turístiques. Relaxa’t en un ambient fresc i còmode, aseguran-te una nit de son tranquil·la.
La ubicació és realment immillorable. A poca distància de l'animada plaça de Catalunya, estaràs al cor de l'ambient vibrant de la ciutat. Explora els encantadors carrers de Girona, gaudeix de la deliciosa cuina local i submergeix-te en la rica cultura i història que us envolta. Tot el que desitgis és a l'abast.
No perdis l'oportunitat de fer del nostre estudi la teva llar lluny de casa durant la teva visita a Girona. Gaudeix de la combinació perfecta de comoditat, comoditat i ubicació privilegiada. Reserva la teva estada amb nosaltres avui i descobreix els tresors d'aquesta ciutat captivadora.


Si voleu més informació o teniu alguna pregunta, feu-nos-ho saber.
També us podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.



Viu la combinació perfecta de confort i comoditat al nostre apartament turístic, situat a poca distància de la vibrant Plaça de Catalunya a Girona. Benvingut al nostre acollidor apartament Estudi, situat al primer pis d'un edifici amb encant. Tingues en compte que no hi ha ascensor. Dins del nostre apartament estudi, trobaràs tot el que necessitis per a una estada còmoda. Les formes de dormir són flexibles, amb un llit doble que es pot separar fàcilment en dos llits individuals, assegurant una nit de son reparadora per a tots els hostes. El bany privat inclou lavabo, lavabo i dutxa refrescant. La cuina totalment equipada ofereix tot el necessari. Tant si prefereixes preparar un esmorzar ràpid com preparar un àpat complet, trobaràs les eines necessàries al teu abast. Entenem la importància de mantenir-se connectat, per això oferim accés a Internet ràpid i fiable a tot l'apartament. El clima càlid de Girona es pot gestionar fàcilment amb l'aire condicionat que disposa el nostre apartament. Batre la calor i crear un oasi refrescant per relaxar-se després d'un llarg dia de visites turístiques. Relaxa’t en un ambient fresc i còmode, aseguran-te una nit de son tranquil·la. La ubicació és realment immillorable. A poca distància de l'animada plaça de Catalunya, estaràs al cor de l'ambient vibrant de la ciutat. Explora els encantadors carrers de Girona, gaudeix de la deliciosa cuina local i submergeix-te en la rica cultura i història que us envolta. Tot el que desitgis és a l'abast. No perdis l'oportunitat de fer del nostre estudi la teva llar lluny de casa durant la teva visita a Girona. Gaudeix de la combinació perfecta de comoditat, comoditat i ubicació privilegiada. Reserva la teva estada amb nosaltres avui i descobreix els tresors d'aquesta ciutat captivadora.


L'apartament està situat a la primera planta d'un edifici d'apartaments al centre de Girona. Trobaràs l'entrada just a la Plaça de Catalunya, en un carrer de vianants anomenat carrer Ginesta, entre Casa Cacao i Bar Cacao. Quan entres a l'edifici hi ha una àmplia escala, no hi ha ascensor. El registre d'entrada el fem directament a l'apartament i no des de la nostra oficina. Ens trobem davant de l'entrada. Si vens amb cotxe, primer has d'estacionar. No hi ha possibilitat d'arribar a la part davantera de l'edifici. Si tens molt equipatge, el més a prop que pots arribar amb cotxe és la plaça de Catalunya, davant de Casa Cacao/Bar Cacao. Quan estàs a l'apartament és per a tu, i només per a tu. És casa teva a Girona!


La nostra oficina està al Carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a només 6 minuts a peu, on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Ens complau donar-te la benvinguda al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials o si tens cap pregunta. Estarem encantats d’ajudar. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.



L'edifici d'apartaments està situat en un carrer de vianants del centre, i no hi pots arribar amb cotxe. Ni tan sols per parar un moment. Per tant, si vens amb cotxe, primer has d'aparcar. A prop hi ha un aparcament que et recomanem, Saba Santa Caterina. També hi ha molt d'aparcament gratuït, per exemple a La Copa, però això és una mica més lluny. L'apartament està situat a la primera planta d'un edifici sense ascensor. Tingues en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Tot i que Girona no és una ciutat concorreguda les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, pot haver-hi algun soroll al carrer si les finestres estan obertes. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar i us agraïm la vostra comprensió. El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00). Tingues en compte que el check-in més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals: De 21:00 a 23:00, 20 euros; De 23:00 a 00:00, 40 euros; En principi no és possible fer el check-in després de les 00:00. Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes més tard, estarem allà. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga a través d'Airbnb, excepte la taxa turística. L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.



El barri que envolta l'apartament, situat al carrer Ginesta, a tocar de la plaça de Catalunya de Girona, és una zona vibrant i captivadora que ofereix una barreja perfecta d'història, cultura i modernitat. Aquesta cèntrica ubicació et situa just al cor de la ciutat, permetent explorar fàcilment les moltes atraccions i experiències que Girona té per oferir. Plaça de Catalunya és una plaça bulliciosa i serveix com a centre d´activitat a Girona. Amb el seu ambient encantador, és un popular punt de trobada per a vilatans i turistes per igual. La plaça està envoltada de botigues, cafeteries i restaurants, fet que la converteix en un gran lloc per gaudir d'una teràpia de compres o assaborir la deliciosa cuina catalana. A mesura que t'aventures més enllà de la Plaça de Catalunya, et trobaràs immers als captivadors carrers del centre històric de Girona. La rica història de la ciutat és evident en la seva arquitectura medieval ben conservada, els seus estrets carrers empedrats i les antigues muralles. Caminant pels encantadors carrers, et trobaràs amb pintoresques places, pintoresques botigues i edificis centenaris que et transportaran en el temps. Una de les atraccions més emblemàtiques properes és la Catedral de Girona, també coneguda com la Catedral de Santa Maria. Aquesta magnífica catedral d'estil romànic i gòtic domina l'horitzó de la ciutat i ofereix una vista panoràmica impressionant des del campanar. Explorar la catedral i els voltants és una experiència obligada per als entusiastes de la història i l'arquitectura. Girona també és coneguda per la seva escena culinària. El barri està esquitxat d´una gran varietat de restaurants, que van des de tavernes catalanes tradicionals fins a restaurants de moda que s´adapten a tots els gustos. No perdis l'oportunitat de tastar algunes especialitats locals, com el pa amb tomàquet (pa amb tomàquet) i la crema catalana (crema catalana). Més enllà de les atraccions històriques i culturals, Girona també ofereix oportunitats per a activitats a l'aire lliure. El pintoresc riu Onyar travessa la ciutat, travessat per diversos ponts icònics. En general, el barri ofereix una combinació deliciosa d'història, cultura, gastronomia i encant. Ja sigui que estigui buscant assaborir el ric passat de Girona, gaudir de delícies culinàries o simplement explorar els vibrants carrers, trobaràs que aquesta és una base ideal per a les teves aventures a aquesta captivadora ciutat.


Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb cotxe de taxi (uns 35 euros) o a uns 30 minuts amb autobús per uns 3 euros. Els autobusos s'aturen a l'estació de tren, que es troba a 15 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres, per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop. Hi ha un garatge de pagament a prop de l'apartament que us recomanem: Parking Saba Santa Caterina: Plaça de l’hospital. Està a 3 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia. Si estàs interessat, podem organitzar-ho. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, a uns 10 minuts caminant.


Viu la combinació perfecta de confort i comoditat al nostre apartament turístic, situat a poca distància de la vibrant Plaça de Catalunya a Girona. Benvingut al nostre acollidor apartament Estudi, situat al primer pis d'un edifici amb encant. Tingues en compte que no hi ha ascensor.
Dins del nostre apartament estudi, trobaràs tot el que necessitis per a una estada còmoda. Les formes de dormir són flexibles, amb un llit doble que es pot separar fàcilment en dos llits individuals, assegurant una nit de son reparadora per a tots els hostes. El bany privat inclou lavabo, lavabo i dutxa refrescant.
La cuina totalment equipada ofereix tot el necessari. Tant si prefereixes preparar un esmorzar ràpid com preparar un àpat complet, trobaràs les eines necessàries al teu abast.
Entenem la importància de mantenir-se connectat, per això oferim accés a Internet ràpid i fiable a tot l'apartament.
El clima càlid de Girona es pot gestionar fàcilment amb l'aire condicionat que disposa el nostre apartament. Batre la calor i crear un oasi refrescant per relaxar-se després d'un llarg dia de visites turístiques. Relaxa’t en un ambient fresc i còmode, aseguran-te una nit de son tranquil·la.
La ubicació és realment immillorable. A poca distància de l'animada plaça de Catalunya, estaràs al cor de l'ambient vibrant de la ciutat. Explora els encantadors carrers de Girona, gaudeix de la deliciosa cuina local i submergeix-te en la rica cultura i història que us envolta. Tot el que desitgis és a l'abast.
No perdis l'oportunitat de fer del nostre estudi la teva llar lluny de casa durant la teva visita a Girona. Gaudeix de la combinació perfecta de comoditat, comoditat i ubicació privilegiada. Reserva la teva estada amb nosaltres avui i descobreix els tresors d'aquesta ciutat captivadora.


L'edifici d'apartaments està situat en un carrer de vianants del centre, i no s'hi pot venir amb cotxe. Ni tan sols per a una descàrrega ràpida. Per tant, si vens amb cotxe, primer cal aparcar.
A prop hi ha un bon aparcament que us recomanem, Saba Santa Caterina. També hi ha molt d'aparcament gratuït, per exemple a La Copa, però això és una mica més lluny.
L'apartament està situat a la primera planta d'un edifici sense ascensor.
Tingues en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Tot i que Girona no és una ciutat concorreguda les 24 hores del dia, pot haver-hi algun soroll al carrer si les finestres estan obertes. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar i t’agraïm la comprensió.
El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00).
Tingues en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals:
- De 21:00 a 23:00, 20 euros;
- De 23:00 a 00:00, 40 euros;
- En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00.
Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribeu després de les 00:00, estarem allà per tu.
Taxa turística:
L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys o més) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.



Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Bany Bany
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top