Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - 25 -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - - -
- - 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Viu les vacances perfectes al cor de Girona!
Gaudeix d'una estada de luxe al nostre dúplex totalment equipat, a pocs passos de la plaça de Catalunya a Girona. Situat a la segona planta d'un edifici amb encant (sense ascensor), aquest ampli apartament és ideal per a una persona que busca una estada productiva i còmoda. A la planta de dalt, t’esperen un llit individual i un escriptori, mentre que la sala d'estar ofereix un llit doble abatible. Hi ha una taula de menjador i cuina amb tot el que necessitis per sentir-te com a casa. El bany privat té lavabo, lavabo i dutxa.
Mantingue’t connectat amb internet ràpid i gaudeix de la comoditat de l'aire condicionat.
No et perdis aquesta oportunitat excepcional de treballar a Girona!
Reserva ara per a una experiència de treball inoblidable!


Si voleu més informació o teniu alguna pregunta, feu-nos-ho saber.
També us podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.


Viu les vacances perfectes al cor de Girona! Gaudeix d'una estada de luxe al nostre dúplex totalment equipat, a pocs passos de la plaça de Catalunya a Girona. Situat a la segona planta d'un edifici amb encant (sense ascensor), aquest ampli apartament és ideal per a una persona que busca una estada productiva i còmoda. A la planta de dalt, t’esperen un llit individual i un escriptori, mentre que la sala d'estar ofereix un llit doble abatible. Hi ha una taula de menjador i cuina amb tot el que necessitis per sentir-te com a casa. El bany privat té dutxa. Mantingue’t connectat amb internet ràpid i gaudeix de la comoditat de l'aire condicionat. No et perdis aquesta oportunitat excepcional de treballar a Girona! Reserva ara per a una experiència de treball inoblidable!



L'apartament està situat a la segona planta d'un edifici d'apartaments al centre de Girona. Trobaràs l'entrada a la plaça de Catalunya, en un carrer de vianants anomenat carrer Ginesta, entre Casa Cacao i Bar Cacao. Quan entres a l'edifici hi ha una àmplia escala, no hi ha ascensor.
Fem el check-in directament a l'apartament i no des de la nostra oficina. Si vens amb cotxe, primer hauries d'estacionar, ja que no hi ha possibilitat d'arribar a l'edifici amb cotxe. Si tens molt d'equipatge, el més a prop que pots arribar amb cotxe és la plaça de Catalunya, davant de Casa Cacao/Bar Cacao. Quan estàs a l'apartament és per a tu, i només per a tu. És casa teva a Girona!




La nostra oficina està al Carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a només 6 minuts a peu, on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Ens complau donar-te la benvinguda al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials o si tens cap pregunta. Estarem encantats d’ajudar. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.



L'apartament està ubicat en un carrer de vianants al centre, i no està permès arribar-hi amb cotxe. Ni tan sols per parar un moment. Així que, si vens amb cotxe, hauràs d'aparcar primer. A prop hi ha un bon pàrquing que et recomanem, Parking Saba Santa Caterina. També hi ha aparcament gratuït, per exemple a La Copa, a uns 10 minuts. El pis es troba a la segona planta dun edifici sense ascensor. Tingues en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Si bé Girona no és una ciutat ocupada les 24 hores, els 7 dies de la setmana, hi pot haver una mica de soroll del carrer si les finestres estan obertes. Demanem disculpes per qualsevol inconvenient que això pugui causar i gràcies per la teva comprensió. Un check-in tardà no és cap problema, però tenim una política per a arribades després de les 21:00h. El check-in després de l'habitual comporta els càrrecs addicionals següents: De 21.00 a 23.00, 20 euros; De 23.00 a 00.00, 40 euros; En principi, no es pot fer el registre d'entrada després de les 00:00. Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes després de les 00:00, estarem allà per donar-te la benvinguda. Taxa turística: Quan fem el check-in la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. L'impost turístic és un impost local que estem obligats a recaptar i remetre el govern local. L'impost és de 1,10 euros per persona (majors de 16 anys) per nit, per a un màxim de 7 nits.




El barri que envolta l'apartament, situat al carrer Ginesta, a tocar de la plaça de Catalunya de Girona, és una zona vibrant i captivadora que ofereix una barreja perfecta d'història, cultura i modernitat. Aquesta cèntrica ubicació et situa just al cor de la ciutat, permetent explorar fàcilment les moltes atraccions i experiències que Girona té per oferir. Plaça de Catalunya és una plaça bulliciosa i serveix com a centre d´activitat a Girona. Amb el seu ambient encantador, és un popular punt de trobada per a vilatans i turistes per igual. La plaça està envoltada de botigues, cafeteries i restaurants, fet que la converteix en un gran lloc per gaudir d'una teràpia de compres o assaborir la deliciosa cuina catalana. A mesura que t'aventures més enllà de la Plaça de Catalunya, et trobaràs immers als captivadors carrers del centre històric de Girona. La rica història de la ciutat és evident en la seva arquitectura medieval ben conservada, els seus estrets carrers empedrats i les antigues muralles. Caminant pels encantadors carrers, et trobaràs amb pintoresques places, pintoresques botigues i edificis centenaris que et transportaran en el temps. Una de les atraccions més emblemàtiques properes és la Catedral de Girona, també coneguda com la Catedral de Santa Maria. Aquesta magnífica catedral d'estil romànic i gòtic domina l'horitzó de la ciutat i ofereix una vista panoràmica impressionant des del campanar. Explorar la catedral i els voltants és una experiència obligada per als entusiastes de la història i l'arquitectura. Girona també és coneguda per la seva escena culinària. El barri està esquitxat d´una gran varietat de restaurants, que van des de tavernes catalanes tradicionals fins a restaurants de moda que s´adapten a tots els gustos. No perdis l'oportunitat de tastar algunes especialitats locals, com el pa amb tomàquet (pa amb tomàquet) i la crema catalana (crema catalana). Més enllà de les atraccions històriques i culturals, Girona també ofereix oportunitats per a activitats a l'aire lliure. El pintoresc riu Onyar travessa la ciutat, travessat per diversos ponts icònics. En general, el barri ofereix una combinació deliciosa d'història, cultura, gastronomia i encant. Ja sigui que estigui buscant assaborir el ric passat de Girona, gaudir de delícies culinàries o simplement explorar els vibrants carrers, trobaràs que aquesta és una base ideal per a les teves aventures a aquesta captivadora ciutat.




Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb cotxe de taxi (uns 35 euros) o a uns 30 minuts amb autobús per uns 3 euros. Els autobusos s'aturen a l'estació de tren, que es troba a 15 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres, per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop. Hi ha un parking de pagament a prop de l'apartament que us recomanem: Parking Saba Santa Caterina: Plaça de l’hospital. Està a 3 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia. Si estàs interessat, podem organitzar-ho. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, a uns 10 minuts caminant.




Viu les vacances perfectes al cor de Girona!
Gaudeix d'una estada de luxe al nostre dúplex totalment equipat, a pocs passos de la plaça de Catalunya a Girona. Situat a la segona planta d'un edifici amb encant (sense ascensor), aquest ampli apartament és ideal per a una persona que busca una estada productiva i còmoda. A la planta de dalt, t’esperen un llit individual i un escriptori, mentre que la sala d'estar ofereix un llit doble abatible. Hi ha una taula de menjador i cuina amb tot el que necessitis per sentir-te com a casa. El bany privat té lavabo, lavabo i dutxa.
Mantingue’t connectat amb internet ràpid i gaudeix de la comoditat de l'aire condicionat.
No et perdis aquesta oportunitat excepcional de treballar a Girona!
Reserva ara per a una experiència de treball inoblidable!



L'edifici d'apartaments està ubicat en un carrer de vianants al centre, i no està permès arribar-hi amb automòbil. Ni tan sols per a una descàrrega ràpida. Així que, si vens amb cotxe, has d'aparcar primer.
A prop hi ha un bon pàrquing que et recomanem, Saba Santa Caterina. També hi ha molt aparcament gratuït, per exemple a La Copa, però això és una mica més lluny.
El pis es troba a la segona planta dun edifici sense ascensor.
Tingueu en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Si bé Girona no és una ciutat ocupada les 24 hores, els 7 dies de la setmana, hi pot haver una mica de soroll del carrer si les finestres estan obertes. Demanem disculpes per qualsevol inconvenient que això pugui causar i gràcies per la teva comprensió.
Un check-in tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00).
Tingueu en compte que el registre d'entrada després de l'habitual comporta els càrrecs addicionals següents:
- De 21.00 a 23.00, 20 euros;
- De 23.00 a 00.00, 40 euros;
- En principi, no es pot fer el registre d'entrada després de les 00:00.
Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes després de les 00:00, estarem allà per ajudar-te.
Taxa turística:
L'impost turístic és un impost local que estem obligats a recaptar i remetre el govern local. L'impost és de 1,10 euros per persona (més grans de 16 anys) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Bany Bany
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top