Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - 5
6 - - - - - -
- 14 15 16 17 - -
- - - - - - -
- - 29 30 31
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2
3 4 - - - - -
10 11 - - - - -
17 18 19 20 21 22 23
24 - - - - - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Estàs preparats per viure l'essència de Girona amb estil? No busquis més que Bravissimo Ciutadans, el nostre apartament turístic de 3 habitacions recentment reformat i moblat. Situat al cor captivador del centre històric, aquesta joia de l'últim pis us ofereix la combinació perfecta de confort modern i elegància atemporal.
Des del moment en què entres a Bravissimo Ciutadans, quedaràs captivat pel seu encant. Amb una decoració de bon gust i una atenció als detalls, el nostre apartament ofereix una experiència realment immersiva a la rica història i cultura de Girona. I la millor part? Tindràs tot l'espai per a tu, assegurant la màxima privadesa i relaxació.
L'apartament compta amb una distribució àmplia, que ofereix un espai ampli perquè tu i els teus éssers estimats puguis relaxar-te i fer records duradors. Tant si sou una família de vacances o un grup d'amics que exploren la ciutat, les nostres 3 habitacions ofereixen un refugi còmode i tranquil després d'un dia d'aventures. Amb dos banys complets, preparar-se al matí o relaxar-se al vespre és una brisa.
Equipat amb comoditats modernes com ventiladors de sostre internet d'alta velocitat, Bravissimo Ciutadans et garanteix que tingueu tot el que necessites per a una estada perfecta i agradable. La cuina totalment equipada et convida a alliberar les vostres habilitats culinàries, mentre que l'acollidora sala d'estar et convida a relaxar-te i gaudir dels teus passatemps preferits.
Surt i et trobaràs immers en l'energia vibrant del centre històric de Girona. Descobreix carrers empedrats amb encant, una arquitectura magnífica i una gran varietat de botigues, cafeteries i restaurants a la vostra porta. No t’oblidis d'explorar la famosa catedral, el pintoresc riu Onyar i l'encisador barri jueu, tots a un tir de pedra.
Reserva avui la teva estada a Bravissimo Ciutadans i embarca't en un viatge inoblidable pel passat i el present de Girona. T’espera el teu refugi de luxe, on la comoditat, l'estil i la comoditat convergeixen per crear una experiència que et deixarà dient ''Bravissimo!''


Si vols més informació o tens alguna pregunta, fes-nos-ho saber.
També et podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.


Estàs preparat per viure l'essència de Girona amb estil? No busquis més que Bravissimo Ciutadans, el nostre apartament turístic de 3 habitacions recentment reformat i moblat. Situat al cor captivador del centre històric, aquesta joia de l'últim pis us ofereix la combinació perfecta de confort modern i elegància atemporal. Des del moment en què entres a Bravissimo Ciutadans, quedaràs captivat pel seu encant. Amb una decoració de bon gust i una atenció als detalls, el nostre apartament ofereix una experiència realment immersiva a la rica història i cultura de Girona. I la millor part? Tindràs tot l'espai per a tu, assegurant la màxima privadesa i relaxació. L'apartament compta amb una distribució àmplia, que ofereix un espai ampli perquè tu i els teus éssers estimats puguis relaxar-te i fer records duradors. Tant si sou una família de vacances o un grup d'amics que exploren la ciutat, les nostres 3 habitacions ofereixen un refugi còmode i tranquil després d'un dia d'aventures. Amb dos banys complets, preparar-se al matí o relaxar-se al vespre és una brisa. Equipat amb comoditats modernes com ventiladors de sostre internet d'alta velocitat, Bravissimo Ciutadans et garanteix que tingueu tot el que necessites per a una estada perfecta i agradable. La cuina totalment equipada et convida a alliberar les vostres habilitats culinàries, mentre que l'acollidora sala d'estar et convida a relaxar-te i gaudir dels teus passatemps preferits. Surt i et trobaràs immers en l'energia vibrant del centre històric de Girona. Descobreix carrers empedrats amb encant, una arquitectura magnífica i una gran varietat de botigues, cafeteries i restaurants a la vostra porta. No t’oblidis d'explorar la famosa catedral, el pintoresc riu Onyar i l'encisador barri jueu, tots a un tir de pedra. Reserva avui la teva estada a Bravissimo Ciutadans i embarca't en un viatge inoblidable pel passat i el present de Girona. T’espera el teu refugi de luxe, on la comoditat, l'estil i la comoditat convergeixen per crear una experiència que et deixarà dient ''Bravissimo!''




L'apartament està situat a la quarta planta d'un edifici clàssic amb ascensor al cor del nucli antic. Des d'aquí tens tota la bellesa que ofereix Girona a poca distància. L'entrada és compartida amb altres residents, però quan estàs a l'apartament això és per a tu i només per a tu. És casa teva a Girona!




La nostra oficina està al Carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a només 3 minuts a peu, on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Ens complau donar-te la benvinguda al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials o si tens cap pregunta. Estarem encantats d’ajudar. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.




L'apartament està situat al centre històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no és possible aparcar. És important tenir en compte que només es pot entrar amb cotxe al centre històric 3 vegades per trimestre. Encara que no està permès estacionar, sovint pots parar uns minuts per a carregar i descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. No es pot parar o aparcar davant de l'apartament, pel que recomanem aparcar primer. L'apartament es troba al quart pis d’un edifici historic amb ascensor. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. De les 21:00 a les 23:00 son 20 euros. De les 23:00 a la 00:00 son 40 euros. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.
Taxa turística: quan fem el check-in, la reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.


Situat al cor del centre històric de Girona, Bravissimo Ciutadans t'ofereix més que un apartament de luxe, t'ofereix accés a un barri encantador ple d'encant i meravelles culturals. Quan surtis de l'edifici, et trobaràs envoltat de l'ambient captivador del nucli antic. Passeja tranquil·lament pels carrers empedrats i et transportarà en el temps, admirant l'arquitectura centenària i les façanes pintoresques que expliquen la rica història de Girona. Submergeix-te en l'ambient vibrant mentre explores les botigues i botigues vibrants del barri. Gaudeix dels teus sentits amb les aromes tentadores de la cuina local que surten dels pintorescs restaurants i cafeteries que borden els carrers. Gaudeix d'una deliciosa tassa de cafè o tasta les delícies tradicionals catalanes, assaborint els sabors autèntics que ofereix Girona. No perdis l'oportunitat de visitar l'emblemàtica Catedral de Girona, una magnífica obra mestra arquitectònica que domina l'skyline de la ciutat. Explora els sinuosos carrerons del barri jueu, on podràs descobrir els secrets del passat i admirar els edificis medievals ben conservats. Amb Bravissimo Ciutadans com a base, tindràs fàcil accés a totes les atraccions principals que ofereix Girona. Descobreix les boniques vistes des de les antigues muralles de la ciutat, passeja per la vora del riu Onyar amb les seves cases de colors vibrants o simplement perdeu-vos en l'ambient màgic d'aquest barri històric.




Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb cotxe de taxi (uns 40 euros) o a uns 30 minuts amb autobús per uns 3 euros. Els autobusos s'aturen a l'estació de tren, que es troba a 15 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres, per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. El barri vell (on es troba l'apartament) té accés limitat al trànsit, de manera que no es pot aparcar al carrer. No obstant això, pots parar a prop de l'apartament uns minuts per descarregar l'equipatge. Però després cal aparcar el cotxe a un altre lloc. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop. Hi ha un garatge de pagament a prop de l'apartament que us recomanem: Parking Saba Santa Caterina: Plaça de l’hospital. Està a 5 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia més econòmic. Si estàs interessat, podem organitzar-ho. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, a uns 10 minuts caminant.




Estàs preparat per viure l'essència de Girona amb estil? No busquis més, Bravissimo Ciutadans, el nostre apartament turístic de 3 habitacions recentment reformat i moblat. Situat al cor captivador del centre històric, aquesta joia de l'últim pis us ofereix la combinació perfecta de confort modern i elegància atemporal.
Des del moment en què entres a Bravissimo Ciutadans, quedaràs captivat pel seu encant. Amb una decoració de bon gust i una atenció als detalls, el nostre apartament ofereix una experiència realment immersiva a la rica història i cultura de Girona. I la millor part? Tindràs tot l'espai per a tu, assegurant la màxima privadesa i relaxació.
L'apartament compta amb una distribució àmplia, que ofereix un espai ampli perquè tu i els teus éssers estimats puguis relaxar-te i fer records duradors. Tant si sou una família de vacances o un grup d'amics que exploren la ciutat, les nostres 3 habitacions ofereixen un refugi còmode i tranquil després d'un dia d'aventures. Amb dos banys complets, preparar-se al matí o relaxar-se al vespre és una brisa.
Equipat amb comoditats modernes com ventiladors de sostre internet d'alta velocitat, Bravissimo Ciutadans et garanteix que tingueu tot el que necessites per a una estada perfecta i agradable. La cuina totalment equipada et convida a alliberar les vostres habilitats culinàries, mentre que l'acollidora sala d'estar et convida a relaxar-te i gaudir dels teus passatemps preferits.
Surt i et trobaràs immers en l'energia vibrant del centre històric de Girona. Descobreix carrers empedrats amb encant, una arquitectura magnífica i una gran varietat de botigues, cafeteries i restaurants a la vostra porta. No t’oblidis d'explorar la famosa catedral, el pintoresc riu Onyar i l'encisador barri jueu, tots a un tir de pedra.
Reserva avui la teva estada a Bravissimo Ciutadans i embarca't en un viatge inoblidable pel passat i el present de Girona. T’espera el teu refugi de luxe, on la comoditat, l'estil i la comoditat convergeixen per crear una experiència que et deixarà dient ''Bravissimo!''



L'apartament està situat al centre històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no és possible aparcar. És important tenir en compte que només es pot entrar amb cotxe al centre històric 3 vegades per trimestre. Encara que no està permès estacionar, sovint pots parar uns minuts per a carregar i descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. No es pot parar o aparcar davant de l'apartament, pel que recomanem aparcar primer.
L'apartament està situat en una quarta planta d'un edifici històric amb ascensor.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20 euros.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40 euros.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística
La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Equipament

  • Ascensor Ascensor
  • Calefacció Calefacció
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Bany Bany
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top