Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- 7 - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Descobreix Bravissimo Canigó, el nostre apartament turístic recentment reformat, idealment situat als afores del centre històric de Girona, just darrere de l'antiga muralla de la ciutat. Aquest apartament dúplex lluminós i espaiós ofereix tres habitacions, dos banys complets i unes vistes impressionants a la ciutat des del balcó. Gaudeix de la comoditat d'un espai totalment equipat amb internet i aire condicionat. Submergeix-te en la rica història de la ciutat mentre gaudeixes d'una estada còmoda.
Viu el millor de l'encant històric i la comoditat moderna de Girona. El nostre apartament es troba a pocs passos del centre vell de la ciutat, la qual cosa us permet explorar els captivadors carrers, places i llocs d'interès amb facilitat. Després d'un dia d'aventures, relaxa’t al nostre apartament dúplex ben equipat, on trobaràs totes les comoditats que necessites per a una estada relaxant.
Aprofita la gran terrassa moblada a la part est, perfecta per prendre el sol o gaudir d'un agradable àpat a l'aire lliure. Des del balcó del costat oest, admira les boniques vistes de la ciutat i submergeix-te en el seu ambient encantador. La natura i la tranquil·litat són a només un pas i ofereixen una escapada serena de la bulliciosa ciutat.
A la planta baixa hi ha dos dormitoris. Una amb un llit doble i l'altra amb dos llits individuals, escriptori i bany privat. El segon bany és al passadís.
El tercer dormitori és a la planta de dalt, al costat de la sala d'estar. Aquest dormitori té un llit doble.
Planifica la teva escapada ideal a Girona reservant el nostre apartament dúplex reformat. Gaudeix de la comoditat d'un espai totalment equipat, unes comoditats convenients i una ubicació immillorable a prop del centre històric.
No perdis aquesta oportunitat de crear records perdurables.
La teva aventura a Girona t'espera!

Si vols més informació o teniu alguna pregunta, fes-nos-ho saber.
També et podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.


Descobreix Bravissimo Canigó, el nostre apartament turístic recentment reformat, idealment situat als afores del centre històric de Girona, just darrere de l'antiga muralla de la ciutat. Aquest apartament dúplex lluminós i espaiós ofereix tres habitacions, dos banys complets i unes vistes impressionants a la ciutat des del balcó. Gaudeix de la comoditat d'un espai totalment equipat amb internet i aire condicionat. Submergeix-te en la rica història de la ciutat mentre gaudeixes d'una estada còmoda. Viu el millor de l'encant històric i la comoditat moderna de Girona. El nostre apartament es troba a pocs passos del centre vell de la ciutat, la qual cosa us permet explorar els captivadors carrers, places i llocs d'interès amb facilitat. Després d'un dia d'aventures, relaxa’t al nostre apartament dúplex ben equipat, on trobaràs totes les comoditats que necessites per a una estada relaxant. Aprofita la gran terrassa moblada a la part est, perfecta per prendre el sol o gaudir d'un agradable àpat a l'aire lliure. Des del balcó del costat oest, admira les boniques vistes de la ciutat i submergeix-te en el seu ambient encantador. La natura i la tranquil·litat són a només un pas i ofereixen una escapada serena de la bulliciosa ciutat. A la planta baixa hi ha dos dormitoris. Una amb un llit doble i l'altra amb dos llits individuals, escriptori i bany privat. El segon bany és al passadís. El tercer dormitori és a la planta de dalt, al costat de la sala d'estar. Aquest dormitori té un llit doble. Planifica la teva escapada ideal a Girona reservant el nostre apartament dúplex reformat. Gaudeix de la comoditat d'un espai totalment equipat, unes comoditats convenients i una ubicació immillorable a prop del centre històric. No perdis aquesta oportunitat de crear records perdurables. La teva aventura a Girona t'espera!



L'apartament es troba en un carrer sense sortida tranquil als afores (a sobre) del centre històric de Girona. L'entrada de l'apartament és a la planta baixa i en passar pel rebedor es troben els dos primers dormitoris, banys, i les escales de pujada a la planta superior amb el saló menjador, la cuina, el tercer dormitori i la terrassa i balcó. El registre d'entrada el fem directament a l'apartament i no des de la nostra oficina. Ens trobem davant de l'entrada. Si ens comuniques la teva hora d'arribada amb antelació, estarem allà quan arribis. Si vens amb cotxe, pots carregar i descarregar l'equipatge principalment davant de l'apartament encara que no hi ha aparcament gratuït. Quan estàs a l'apartament és per a tu, i només per a tu. És casa teva a Girona!


La nostra oficina està al Carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a només 10 minuts a peu, on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Ens complau donar-te la benvinguda al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials o si tens cap pregunta. Estarem encantats d’ajudar. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.


L'apartament es troba en un carrer sense sortida tranquil als afores (a sobre) del Barri Vell (centre històric). El carrer és força més alt que el centre, així que si vas a l'apartament hi ha un turó per pujar. Si vas en bicicleta, és costerut però no massa llarg. Al final del carrer sense sortida hi ha un bonic camí (amb escales) que porta directament al Barri Vell. Pots arribar a l'apartament amb cotxe, però no hi ha aparcament gratuït al carrer. L'entrada de l'apartament es troba a la planta baixa però és un dúplex, així que a l'interior hi ha unes escales. El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00). Tingues en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals: De 21:00 a 23:00, 20 euros; De 23:00 a 00:00, 40 euros; En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00. Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes després de les 00:00, estarem allà per tu. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga a través d'Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Benvingut al nostre encantador apartament turístic situat als afores de l'antiga muralla de Girona. Situat més amunt de la ciutat, la nostra ubicació ofereix un refugi tranquil amb unes vistes impressionants del paisatge dels voltants. Amagat en un cul de sac pintoresc, trobaràs una sensació de serenitat i escapar de l'enrenou de la vida quotidiana. Tot i que pot ser que no hi hagi aparcament gratuït disponible directament fora de l'apartament, no tinguis por, ja que hi ha opcions d'aparcament convenients a prop. Un dels aspectes més destacats del nostre barri és el fàcil accés al nucli antic. A poca distància a peu, descobrireu un sender amb encant o un conjunt d'escales que us conduiran directament al cor de la ciutat antiga. A mesura que recorris aquestes rutes panoràmiques, et rebran unes vistes pintoresques, una arquitectura històrica i una atmosfera captivadora que et transporta en el temps. Explorar el nucli antic de Girona és una experiència deliciosa, amb les seves muralles medievals ben conservades, els seus carrers empedrats i els seus carrerons encantadors. Perde’t pels colors vibrants de les cases al llarg del riu Onyar, meravella't amb la grandiositat de la catedral i gaudeix de la cuina local als pintorscs cafeteries i restaurants que envolten els carrers. Quan estiguis preparat per relaxar-te després d'un dia d'exploració, torna a la nostra tranquil·litat. Tant si optes per relaxar-te a la terrassa, com si et quedes a l'interior i gaudeixes de les comoditats modernes, el nostre espai ofereix un refugi de tranquil·litat.




Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb taxi (uns 40 euros) o pots anar amb autobús per uns 3 euros i això et portarà uns 30 minuts. Els autobusos pararan a l'estació de tren de Girona, que es troba a 15-20 minuts caminant de l'apartament. L'estació de tren té una connexió d'alta velocitat amb Barcelona. En uns 35 minuts estaràs al cor d'aquella altra gran ciutat de Catalunya. Amb tren també pots anar a Figueres per visitar el conegut i bonic museu Dalí. Si vens amb cotxe, has de tenir en compte les opcions d'aparcament. L'apartament es troba en un carrer sense aparcament i sense aparcament gratuït. Tanmateix, majoritàriament pots aturar-te davant uns minuts per poder descarregar l'equipatge, però després hauràs d'aparcar el cotxe en un altre lloc. Hi ha diverses places per aparcar a prop de l'apartament. Per exemple, als carrers de Bellavista i dels Caputxins. O la zona d'aparcament al Passeig Fora Muralla, o al carrer Vista Alegre. Hi ha un garatge de pagament disponible: Parking Saba Santa Caterina: Plaça de l’hospital. Es troba a només 10 minuts a peu i ofereixen un tiquet de diversos dies convenient i assequible. Si estàs interessat, t’ho podem organitzar. Però recomanem prendre l'opció d'estacionament de l'aparcament de Saba.



Descobreix Bravissimo Canigó, el nostre apartament turístic recentment reformat, idealment situat als afores del centre històric de Girona, just darrere de l'antiga muralla de la ciutat. Aquest apartament dúplex lluminós i espaiós ofereix tres habitacions, dos banys complets i unes vistes impressionants a la ciutat des del balcó. Gaudeix de la comoditat d'un espai totalment equipat amb internet i aire condicionat. Submergeix-te en la rica història de la ciutat mentre gaudeixes d'una estada còmoda.
Viu el millor de l'encant històric i la comoditat moderna de Girona. El nostre apartament es troba a pocs passos del centre vell de la ciutat, la qual cosa us permet explorar els captivadors carrers, places i llocs d'interès amb facilitat. Després d'un dia d'aventures, relaxa’t al nostre apartament dúplex ben equipat, on trobaràs totes les comoditats que necessites per a una estada relaxant.
Aprofita la gran terrassa moblada a la part est, perfecta per prendre el sol o gaudir d'un agradable àpat a l'aire lliure. Des del balcó del costat oest, admira les boniques vistes de la ciutat i submergeix-te en el seu ambient encantador. La natura i la tranquil·litat són a només un pas i ofereixen una escapada serena de la bulliciosa ciutat.
A la planta baixa hi ha dos dormitoris. Una amb un llit doble i l'altra amb dos llits individuals, escriptori i bany privat. El segon bany és al passadís.
El tercer dormitori és a la planta de dalt, al costat de la sala d'estar. Aquest dormitori té un llit doble.
Planifica la teva escapada ideal a Girona reservant el nostre apartament dúplex reformat. Gaudeix de la comoditat d'un espai totalment equipat, unes comoditats convenients i una ubicació immillorable a prop del centre històric.
No perdis aquesta oportunitat de crear records perdurables.
La teva aventura a Girona t'espera!


L'apartament es troba en un carrer sense sortida tranquil als afores (a sobre) del Barri Vell (centre històric).
El carrer és força més alt que el centre, així que si vas a l'apartament hi ha un turó per pujar. Si vas en bicicleta, és costerut però no massa llarg.
Al final del carrer sense sortida hi ha un bonic camí (amb escales) que porta directament al Barri Vell.
Pots arribar a l'apartament amb cotxe, però no hi ha aparcament gratuït al carrer.
L'entrada de l'apartament es troba a la planta baixa però és un dúplex, així que a l'interior hi ha unes escales.

El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00).
Tingues en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals:
- De 21:00 a 23:00, 20 euros;
- De 23:00 a 00:00, 40 euros;
- En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00.
Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes després de les 00:00, estarem allà per tu.

Taxa turística
L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat al saló -Aire condicionat al saló
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bany Bany
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top